Palvimestarit MM

Keikkaileva tuote-esittelijä Porvoon alueelle

Keikkatyö Promootio Tuote-esittely Maistatus Porvoo

Haluaisitko hauskan ja vaihtelevan lisätyön myyntitehtävissä?

Etsimme keikkailevia tuote-esittelijöitä maistattamaan ja myymään Palvimestareiden tuotteita elintarvikemyymälöissä Porvoon alueella. 

Palvimestarit MM Oy on vuonna 2000 toimintansa aloittanut liha-alan perheyritys. Päätuotteitamme ovat kokolihaleikkeet, saunapalvi-, maalaispalvi- ja uunikinkku sekä uunikylki. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös maalaishyytelö, nakit, makkarat ja lenkit.
 
Saat kattavan koulutusmateriaalin sekä hyvän perehdytyksen ennen työvuorojasi. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti loppuvuoden aikana sovitun alueen sisällä, sovimme kanssasi tarkemmin tehtävistä vuoroista. Työvuoroja on pääsääntöisesti tarjolla torstaista lauantaihin 10-18 välillä. 
 
Sovit joukkoomme hyvin, jos olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Katsomme aiemman promootio- tai myyntityön eduksi, mutta perehdytämme työntekijämme tehtäviin tarvittaessa myös keikkakohtaisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi. 
 
Löytyyhän sinulta hygieniapassi. Työvaatteet ja -välineet tulevat Palvimestareiden puolesta. Palkkaus 12-14€/tunti, kokemuksen mukaan. 


Mitä tarjoamme?

Hauskan ja vaihtelevan lisätyön asiakasläheisessä ympäristössä
• Mahdollisuuden kehittää itseäsi myyntitehtävissä ja luoda itsellesi parhaat tavat tehdä tuote-esittelyjä
• Nopean palkanmaksun - tehdessäsi töitä Treamerin kautta, saat palkan 3-5 päivän sisällä keikan tekemisestä!

 

Miten haen?

Se on helppoa! Voit hakea näppärästi kertomalla alle, kuka olet ja napauttamalla Hae työtä. 

Voit myös hakea suoraan sinulle sopiviin työtehtäviin Treamer-sovelluksessa. Lataa sovellus puhelimeesi https://www.treamer.com/download, täytä tietosi ja kokemuksesi profiiliin ja hae keikkaan vain parilla napin painalluksella!

Halutessasi lisätietoja, voit soittaa tai laittaa viestiä: Viivi 041 319 1015 / viivi@treamer.com 

VINKKAA KAVEREILLE