Palvimestarit MM

Keikkaileva tuote-esittelijä PKS-alueelle

Keikkatyö Vantaa Helsinki Pääkaupunkiseutu Promootio Tuote-esittely Maistatus Espoo

Haluaisitko hauskan ja vaihtelevan lisätyön myyntitehtävissä?

Etsimme keikkailevia tuote-esittelijöitä maistattamaan ja myymään Palvimestareiden tuotteita elintarvikemyymälöissä pääkaupunkiseudulla. 

Palvimestarit MM Oy on vuonna 2000 toimintansa aloittanut liha-alan perheyritys. Päätuotteitamme ovat kokolihaleikkeet, saunapalvi-, maalaispalvi- ja uunikinkku sekä uunikylki. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös maalaishyytelö, nakit, makkarat ja lenkit.
 
Järjestämme aloituskoulutuksen Treamerin toimistolla Kampissa 7. elokuuta ja tämän jälkeen sovimme kanssasi tehtävistä tuote-esittelyvuoroista loppusyksyksi. Vuoroja on tarjolla ympäri pääkaupunkiseutua vaihtelevasti noin 2-5 kuukaudessa. Työvuoroja on pääsääntöisesti tarjolla torstaista lauantaihin 10-18 välillä. 
 
Sovit joukkoomme hyvin, jos olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Katsomme aiemman promootio- tai myyntityön eduksi, mutta perehdytämme työntekijämme tehtäviin tarvittaessa myös keikkakohtaisesti. 
 
Löytyyhän sinulta hygieniapassi. Työvaatteet ja -välineet tulevat Palvimestareiden puolesta. Palkkaus 12-14€/tunti, kokemuksen mukaan. 


Mitä tarjoamme?

Hauskan ja vaihtelevan lisätyön asiakasläheisessä ympäristössä
• Mahdollisuuden kehittää itseäsi myyntitehtävissä ja luoda itsellesi parhaat tavat tehdä tuote-esittelyjä
• Nopean palkanmaksun - tehdessäsi töitä Treamerin kautta, saat palkan 3-5 päivän sisällä keikan tekemisestä!

 

Miten haen?

Se on helppoa! Voit hakea näppärästi kertomalla alle, kuka olet ja napauttamalla Hae työtä. 

Voit myös hakea suoraan Tuote-esittejän koulutus -työtehtävään Treamer-sovelluksessa. Lataa sovellus puhelimeesi https://www.treamer.com/download, täytä tietosi ja kokemuksesi profiiliin ja hae keikkaan vain parilla napin painalluksella!

Halutessasi lisätietoja, voit soittaa tai laittaa viestiä: Viivi 041 319 1015 / viivi@treamer.com 

VINKKAA KAVEREILLE