Yleissiivous Oy

Mökkisiivoojia Leville

Keikkatyö Osa-aikatyö Siivous Mökkisiivous Levi

Haluaisitko mukavan ja joustavan työn mökkisiivoojana kauniissa Levin maisemissa?

Etsimme lomamökkien siivoojia Levin alueelle. 

Työhön kuuluu mm. imurointia, lattioiden moppausta, tarvikkeiden täydennystä sekä muuta mökin siivoukseen liittyvää. Mökit sijaitsevat 10 km säteellä toisistaan. Oman auton käytettävyydestä on hyötyä, mutta suurin osa siivottavista mökeistä on ihan lähekkäin. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, koska työhön perehdytetään hyvin. Olethan kuitenkin reipas ja itsenäiseen työhön kykenevä. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön ja suomen kielen taidosta plussaa. 

Palkka sovittavissa, mutta vähintään Kiinteistöpalvelualan TES mukainen 10,67€/tunti. Etsimme useampaa siivoojaa tekemään siivousta vaihtelevilla työajoilla. Toivomustesi mukaisesti voit tehdä esimerkiksi päivittäin tai vain viikonloppuisin. Tarvetta muutamalle osa-aikaiselle siivoojalle on jo syyskuussa, mutta marraskuusta huhtikuun puoleen väliin on suurin tarve. 

Tehdessäsi töitä Treamerin kautta saat palkan tilillesi muutaman päivän kuluttua työvuoron tekemisestä. Ei siis turhaa odottelua seuraavan kuun palkkapäivään!

Liity mökkisiivooja-tiimiin alta löytyvästä linkistä ja saat ilmoituksen kaikista avoimista työvuoroista, joista voit sitten valita itsellesi sopivat. Muistathan täyttää tietosi ja kokemuksesi profiiliin. 


Mitä tarjoamme?

• Mukavan ja joustavan työn ihanissa Levin ruska- ja talvimaisemissa
Voit valita joustavasti itsellesi sopivat työvuorot 
• Reilun palkkauksen ja nopean palkanmaksun 

 

Miten haen?

Hae lataamalla Treamer-sovellus puhelimeesi https://www.treamer.com/download, täytä tietosi profiiliin ja liity tiimiin https://bit.ly/30f5LgN. Huom! Linkki toimii ainoastaan puhelimella, johon on ladattu Treamer-sovellus.

Halutessasi lisätietoja, voit soittaa tai laittaa viestiä: Viivi 041 319 1015 / viivi@treamer.com 

VINKKAA KAVEREILLE