Treamer

HR-koordinaattori (sis. kenttätyötä)

Helsinki HR Kuntoilu Jakelu Koordinaattori Työvuorosuunnittelu Rekrytointi

Haussa monipuolinen työ, jossa pääset kehittämään itseäsi ja toimintaamme? 

Tule meille HR-koordinaattoriksi vastaamaan yhteistyöstä Treamerin ja asiakasyrityksemme välillä. Työhön sisältyy myös kenttätyötä kirjejakelun muodossa. Tässä työssä yhdistyy sporttisuus sekä vastuunotto toiminnan toimivuudesta ja kehittämisestä, mistä on sinulle varmasti hyötyä myös tulevaisuuden haasteissa. 

Etsimme reipasta ja itsenäistä työntekijää vastaamaan yhteistyöstä ja sen sujuvuudesta Treamerin ja asiakasyrityksemme välillä. 

Tulet itse jakamaan kirjejakelua Kampin ympäristössä arkipäivisin klo 13 alkaen, jakelupäivän pituus vaihtelee hieman jakelun määrän ja viikonpäivän mukaan. 

Tämän lisäksi koordinoit kaikkia jakelureittejämme ja niiden työvuorosuunnittelua sekä hoidat rekrytointeja aina tarvittaessa. Varmistat myös toimivan yhteistyön sekä työntekijöidemme että asiakasyrityksen työnjohdon kanssa. Tämän voit tehdä suurilta osin missä ja milloin sinulle sopii, kunhan vain työ tulee tehdyksi. Saat toki tarvittaessa tukea Treameriltä tässä.

Etsimällämme henkilöllä on kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät organisointitaidot. Aikaisempi kokemus vastuutehtävistä on suureksi eduksi. Toivomme sinun voivan aloittaa lokakuun aikana ja jatkavan tehtävässä ainakin loppuvuoden. Arvioitu viikkotuntimäärä tehtävässä 35-40h.

Palkkaus tehtävässä 12,24€/tunti + mahdolliset lisät työehtosopimuksen mukaisesti. Lisäksi erikseen sovittava bonusmalli.

Tehdessäsi töitä Treamerin kautta, voit itse valita kuinka usein haluat palkan tilillesi - kahdesti viikossa, kerran kuussa tai jotain siltä väliltä?


Mitä tarjoamme?

• Erittäin monipuolisen työn, jossa liikuntaa ja askelia kertyy työn ohessa kuin huomaamatta
• Huikean mahdollisuuden päästä kehittämään ja haastamaan itseäsi toiminnan kehittämisessä ja uudistamisessa
• Mahtavan jakelutiimin hoidettavaksesi sekä Treamer-tiimin tuen taaksesi
• Reilun palkkauksen, kannustavan bonusmallin ja halutessasi erittäin nopean palkanmaksun 

 

Miten haen?

Se on helppoa! Voit hakea näppärästi kertomalla alle, kuka olet ja napauttamalla Hae työtä.

Jos sinulta ei vielä löydy Treamer-profiilia, täytäthän työkokemuksesi ja muut tietosi vielä seuraavalle sivulle. 

Halutessasi lisätietoja, voit soittaa tai laittaa viestiä: Viivi 041 319 1015 / viivi@treamer.com 

VINKKAA KAVEREILLE