Treamer

HR-harjoittelupaikkaa vailla?

Helsinki Työharjoittelu HR Startup Digitaalinen henkilöstöpalvelu horeca

Me halutaan meidän tiimissä tarjota tulevaisuuden tekijälle harjoittelupaikka! 

Treamer on suomalainen uuden ajan digitaalinen henkilöstöpalvelualan yritys. Treamerin joukkuetta yhdistää kiinnostus teknologian mahdollistamaan palvelukehitykseen sekä uuden työn tekemisen mallien luomiseen. Uskallamme unelmoida isosti, kääriä hihat ja tarttua lapion varteen. Treamerin keskeinen ajatus on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kohti unelmiaan mahdollistamalla digitaalisesti kohtaamisia työn parissa. Perinteisistä henkilöstöpalveluista poiketen asiakas saa itse valita tekijän ja näkee suoraan sovelluksesta, kuka on tulossa, millä kokemuksella ja millaisia arvioita hän on saanut.

Meihin voit tutustua lisää https://www.treamer.com/yritys

 

Mitä tarjoamme?

Harjoittelun aikana pääset näkemään mitä kaikkea Treamerin sovelluksen takana tapahtuu - tutuiksi tulevat niin järjestelmiemme käyttö, työpaikkailmoitusten laatiminen, työhakemuksien käsittely, puhelinhaastattelut kuin työsuhteen elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät, joissa tuet alustan kautta töitä tekevien henkilöiden sekä myyjiemme työskentelyä. Saat laajan kuvan mitä kaikkea henkilöstöpalvelualalla olevan startupin arjessa tapahtuu ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksemme kehitykseen - sinun mielipiteesi ja ajatuksesi tulevana alan ammattilaisena ovat meille korvaamattomia!

 

Mitä toivomme?

Harjoittelussa pääpainona on HoReCa-toimiala, joten työkokemus ravintolamaailmasta on toivottavaa. Tärkeää olisi, että olet oma-aloitteinen, toimelias etkä pelkää uutta ja tuntematonta. Startup -yrityksille tyypillistä on jatkuva kehitys (keskeneräisyyttä tulee sietää!) ja se, että asiat halutaan tehdä aina paremmin ja vähän eri lailla. Henkilöstöalan työ on tietysti työtä ihmisten parissa, joten ihmisistä tulisi myös tykätä. Tässä duunissa pärjää jos taittuu puhe ja kirjoittaminen sekä suomeksi että englanniksi. Tiimimme on kansainvälinen, joten oma “business” englanti vahvistuu väistämättä!

Harjoittelun olisi tarkoitus sijoittua syyskaudelle 2019, aloitus on sovittavissa. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Pohjoismaiden suurimmassa startup -keskuksessa Maria01:ssä Lapinlahdenkadulla. Harjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme päivittäin kaffet ja lounaat sekä huonot läpät! Lisäksi huikea mahdollisuus kasvattaa verkostoasi mahtavien startup -tyyppien seurassa sekä työllistyä meille harjoittelusi jälkeen. 

 

Miten haen?

Se on helppoa! Voit hakea näppärästi kertomalla alle, kuka olet ja napauttamalla Hae työtä. 

Lisätietoja multa, yhteystietoni löydät alta - tulen toimimaan sun ohjaajana, lupaan sulle laadukkaan ja sitoutuneen ohjauksen henkilöstöpalvelualan saloihin! Toivottavasti jäät myös osaksi joukkuettamme harjoittelun jälkeen mahdollisuuksien mukaan.

Maria Carvajal 

Sales Manager

Treamer Oy

+358 41 318 5200

maria@treamer.com

 

 

VINKKAA KAVEREILLE